If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес бях в новия магазин на ахм-ауто в Софето и си поговорихме за частите.... та те предлагат някакви носачи, които чувам за първи път - ОСАР (Окап)http://www.ocap.it/home.asp . Същите били супер качествени, а тази фирма предлага части за окачването на Мазерати и Ламборгини. Освен това цената за тези носачи не е много по-висока от другата марка, която предлагат от АХМ, а именно Фрап.
Някой ползвал ли ги е? Впечатления?
Още една добра дума за ОСАР. Долните носачи ги смених миналата година по това време. Не са мръднали! Това лято си смених и горните. Засега съм доволен!
Колега, понеже не съм много запознат, може ли да обясниш какво е това заливане?
Сигурно ги заливат (запълват) с "Дуракрил" или друг подобен полимер за да запълнят хлабината на износените вложки. Това е метод още от "жигулските" времена, също така и изработването на вложките вътре от текстолит напоен в горещо масло. Но понеже тази шарнирна връзка е запресована и не може да се разглобява, предполагам, че покрай шийката със спирнцовка вкарват полимера. Той след като се втвърди уплътнява и стяга сферичния накрайник.
Разбира се това е само предположение!
Have A Nice Day
o/_______\o
(Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
[]=о===о=[]
Сигурно ги заливат (запълват) с "Дуракрил" или друг подобен полимер за да запълнят хлабината на износените вложки. Това е метод още от "жигулските" времена, също така и изработването на вложките вътре от текстолит напоен в горещо масло. Но понеже тази шарнирна връзка е запресована и не може да се разглобява, предполагам, че покрай шийката със спирнцовка вкарват полимера. Той след като се втвърди уплътнява и стяга сферичния накрайник.
Разбира се това е само предположение!
аз нз какво точно означава да ги залеят но знам чее по ефтино отколкото нови носачи.пр-нов носач-5месеца и 200лв и е аут-заливка 2-3 месеца-35лв на шарнир(това зависи от карането по дупките и от качеството на материала с който заливат шарнирите)-според мене излиза по ефтино.всеки сам си преценява
Comment